TARIEF

Het maken van een bijzonder portret is een intensieve samenwerking en proces. Past jouw wens niet in hokjes (dat vind ik dan een leuke uitdaging!) dan zoeken we samen naar de beste uitwerking. Omdat ik geen standaard werk lever zijn er allerlei variaties mogelijk. Er zijn altijd beelden die aanspreken. Of waarvan je droomt qua uitstraling. Ik probeer achter jouw comfortzone te komen en alle wensen om te zetten in een echte menselijke foto.

Portret
Je weet wat je wilt in het leven, mogelijk heb je een grote persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Daar horen de juiste foto’s bij, die bij jou passen. De gemaakte foto’s wil jij gebruiken voor social media zoals Instagram, Linkedin of de website van jouw eigen onderneming. Je houdt ervan als iemand jouw nieuwe fase in oprechte foto’s maakt en let op de details. Laat je dan verwonderen in de natuur en wees zichtbaar! 

  • We hebben per mail contact en een telefonisch intake van 30 minuten, ik vind het belangrijk dat we een klik hebben voordat we aan de slag gaan. Ik vraag uitgebreid naar jouw wensenpakket, ik maak een overzicht die gebaseerd is op jouw wensen, onze verwachtingen en een mogelijke locatie. 
  • Ik maak een moodboard voor de sfeer en stijl. Je zal zien dat dan de foto meer raakt en we checken of het beeld klopt met wat jij zoekt. Laat de intuïtie spreken.
  • We kiezen samen een definitieve fotolocatie, vaak is dit buiten in de natuur. Dat zorgt voor extra ontspanning, het is vaak al spannend genoeg en je zal zien dat het heerlijk is om buiten gefotografeerd te worden. Uiteraard is het huren van een daglichtstudio ook mogelijk.
  • We zullen gaan experimenteren tijdens de fotosessie van 1,5 tot 2 uur en maken een serie foto’s met aandacht, in het moment en in balans met onze ideeën. Naar jouw persoonlijke voorkeur, waarbij alle partijen blij zijn en plezier hebben gehad. 
  • Mijn selectie van de beelden (15 tot 20 foto’s) stuur ik binnen drie weken toe met een watermerk, waaruit jij 5 foto’s in hoge resolutie kiest die je aanspreken. De prijs die we afspreken is inclusief nabewerking en 1 revisieronde, hier kun je kleine correcties of voorkeur aangeven. 
  • Je bent niet verplicht om verplichte nabestellingen te doen. Echter leert de ervaring dat er vaak gevraagd wordt tegen een meerprijs om extra foto’s te ontvangen. Of om een album te laten maken.
  • Het bedrag van 250 euro is vrij van BTW ivm de kleine ondernemersregeling. In Utrecht geen reiskosten.

Portret Plus
Gezinsfotografie met jouw familie, jij met jouw huisdier of samen met jouw lief op de foto. Niets is te gek. Door met meerdere op de foto te staan, ontstaat er vanzelf een spontane chemie. Dat is zeer waardevol om vast te leggen. We zullen gaan experimenteren tijdens de fotosessie en maken een serie foto’s. Je ontvangt 15-20 foto’s, waaruit je 5 foto’s in hoge resolutie mag kiezen. Tegen een meerprijs kun je extra foto’s ontvangen.
350 euro of meer afhankelijk van de vraag, vrij van BTW ivm kleine ondernemersregeling.

Proces
Ik help je naast bovenstaande graag met het maken van albums en prints. De ervaring leert dat je het anders niet meer doet, dus gebruik vooral (mij en) dit moment om het goed en mooi af te ronden. Mocht je de foto’s op social media plaatsen, dan doe je dat met toestemming en/of naamsvermelding. Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij je vooraf duidelijk maakt dat dit niet gewenst is.