SPOTLIGHT

De tevreden klant met de foto’s aan de muur, mijn nieuwste expositie of als ik met foto’s in het nieuws kom, vind je dat op deze pagina. Ook de lanceringen van websites van mijn klanten worden hier gevierd. Mocht je het leuk vinden om het verhaal erachter te weten, dan zit je hier goed.

September 2023
Voor Stichting Lezen maakten Leentje van Wirdum en ik het campagnemateriaal voor De Nationale Voorleeswedstrijd. Vanuit het idee, maakten we samen een kleurrijk concept en kan ik als fotograaf het beeld maken. Een korte beschrijving van het idee van Leentje: “Een kind dat een huisdier aan het voorlezen is. (…) En natuurlijk hebben we ook een dier nodig. Een puppy kan, maar ik zou een konijn ook leuk vinden.” Nu hou ik wel van een uitdaging en een konijn leek me ook de beste optie qua sterk opvallend beeld. Compleet met wortels, een Vlaamse reus, model en kleurrijke props gingen we de shoot in. Het was best komisch, maar ook ingewikkeld. Want of een konijn nou echt snel stil wilt zitten voor de camera….. De posters en folders komen te liggen op basisscholen en in bibliotheken of kijk online op www.denationalevoorleeswedstrijd.nl voor meer informatie.

Augustus 2023
De grafische MIMA collectie van ‘oude meesters in een nieuw jasje’ is ontworpen door docent Kunstvakken, Noortje Erich. Noortje heeft een chronische ziekte en hierin herkennen en steunen we elkaar, inclusief onze liefde voor kunst. Het al schetsend ‘veranderen’ van de bekende Meesterwerken bracht haar dichterbij zichzelf. Hoeveel kan je eigenlijk weglaten van een kunstwerk en niet de essentie verliezen? Op zoek naar de kern van de werken, bracht het haar weer bij het plezier van het creëren. Ook daarin vinden we elkaar, dus hoe mooi is het dat wij elkaar konden ondersteunen tijdens een giga fotoshoot. Momenteel heeft ze vijf werken, maar er staan zeker nog nieuwe plannen op stal.

Mei 2023
Tegenwoordig kun je me ook boeken als gastspreker 🙂 Afgelopen maand hield ik bij een Fotoclub een lezing over kleur en vorm in de/mijn fotografie. Precies in mijn straatje dat ze me hiervoor vroegen (ooit was ik hier lid) en leuk om anderen te inspireren en enthousiasmeren voor/met een nieuwe blik. Ze waren heel tevreden en enthousiast en goede chemie. Eigenlijk wil ik dit wel vaker doen, dus als iemand wat weet, laat het me weten! Heb zelf de presentatie vormgegeven en dit kan ik presenteren voor jong en oud, ervaren en onervaren fotografen. Als je maar wilt kijken en zien!

April 2023
Al jaren is Manon een vriendin van mij, ooit leren kennen via Instagram omdat we allebei van kleurrijke foto’s (en feed) houden. Ze zou dit jaar een nieuw merk lanceren samen met haar wol-bestie Pleun. Omdat kleur ook in de portretfotografie een rol speelt vroegen ze mij. Dit was echt een cadeautje, want de kleuren, styling en de dames waren een feest om mee te werken. En dat is wel te zien toch? Op Modern Makers lanceren ze een (shop)label, academy en gaan ze samenwerkingen aan. Dat kan ik nu natuurlijk alleen nog maar meer aanbevelen! Wil je zien hoe zij tegen de shoot aankeken? Lees dan hun review hier!

Voorjaar 2023
Of ik mijn vrije werk (met name natuurfotografie) wilde combineren met mijn portretfotografie? Tuurlijk! Susanne ging haar eigen coachpraktijk –Praktijk voor Zuiver Zijn– beginnen en zag de beeldspraak in mijn fotografie. Door de teksten en beelden op elkaar af te stemmen op verschillende plekken werd het al snel een geheel. Een kloppend plaatje om nieuwe klanten naar haar site en praktijk te trekken.

November 2022
Via mijn netwerk kreeg ik een heel leuk verzoek voor zakelijke portretfotografie, maar met een sterk concept. Marieke Bos woont bij mij in de regio en was op zoek naar een lokale grafische fotograaf die haar kon vastleggen. Als loopbaancoach moedigt ze mensen aan om werk te vinden dicht bij hun hart, als “hartenjager”. En organisaties om deze mensen te zoeken. Al dan niet met een rugzakje. Die bedrijfsnaam gaf mij genoeg inspiratie. Doordat zij contact heeft met beidepartijen in het werkveld moest de fotografie professionaliteit uitstralen naast alleen haar betrokken persoonlijkheid. Samen bedachten we de kleuren (afgeleid van haar huisstijl), locaties, thema’s en voorwaarden als de foto’s gebruikt worden met tekstuele ondersteuning. Heel leuk om mee te denken met haar, soms iets te downsizen, maar wel met enthousiasme! EN ik weet zeker dat we nog genoeg ideeën hebben voor een volgende keer! Wordt vervolgd.

Zomer 2022
Weer een terugkerende klant: YininYang! Het leven van Emile en mij kruisen regelmatig, iets wat een teken is, voor mij/ons werkt het wel goed. Emile is een fijngevoelige man met veel kennis, en weet zijn hoofd ook goed uit te zetten. Iets wat ik nog van hem hoop te leren, haha. Zoals je ziet, hij geeft workshops of haak eens aan bij een van zijn sessies in het bos. Qua concept kozen voor we het bos (want dat is zijn werkplek) en heb ik hem zowel aan het werk als close-up gefotografeerd. Door het te combineren was hij snel genoeg ontspannen, want ja ook al kun je andere leren ontspannen dan is voor de lens nog best eens spannend.

Juni 2022
Wederom had ik een fotoshoot in het nijntje Museum, omdat zij hun communicatie-contentkalender op orde hebben konden we vlot een aantal thema’s bedenken en wisten we waar de foto’s aan moesten voldoen. Uitdaging 1: Mijn voorstel was dat de foto’s naast thematisch ook in de stijl van Dick Bruna moesten, dus niet te druk, helder en vrolijk. En uitdaging 2 was zoveel kleuters bij elkaar…. gelukkig had ik een assistent mee en juist de spontaniteit van de kinderen maakt steeds de foto. Zeg nou zelf?!

Voorjaar 2022
Eerder heb ik laten zien dat ik een project voor een aannemersbedrijf in Werkhoven heb gedaan, later vroegen ze me ook om portretten te maken van hun werknemers. Mooi hoe het ene project kan leiden tot een volgend project. Ik zie dat dan ook als een groot compliment dat hun site steeds meer bestaat uit mijn fotografie.

Maart 2022
Voor sommige projecten maak je tijd. En dus kan het zo voorkomen dat je in een halve week van concept naar shootdag en van selectie naar oplevering en plaatsing gaat. Voor het Centraal Museum maakte ik diverse product- en portretfoto’s ten behoeve van Internationale Vrouwendag. Vanuit het Rietveld Schröderhuis (onderdeel Centraal Museum) staan ze stil bij bijzondere Utrechtse vrouwen die het artistieke veld hebben veranderd. Truus Schröder deed dat een eeuw geleden door het meest iconische huis van de stad te bouwen. Juffrouw Dubois -Sanne de Vries- doet dat vandaag de dag met haar sieraden, als één van de weinige fairminded edelsmeden van Nederland. Haar meest recente ontwerp als Utrechtse ontwerper is een eerbetoon aan één van de grootste vormgevers en architecten van de twintigste eeuw: Rietveld.

December 2021
Interieurfotografie met een verhaal. Naast portretten fotografeer ik ook voor bedrijven, merken en producten waaronder Aannemersbedrijf Werkhoven. Zij zijn een bestaande klant waar ik eerder portretten en prints voor heb gemaakt. Ditmaal volgde er interieurfotografie voor de nieuwe website (nu nog niet live) in hun portfolio. Voor het komende jaar gaan we daarom ook tussentijds foto’s maken, juist om het proces te laten zien. Zie je wel dat er altijd een verhaal te vertellen is? Want ook in hun werkwijze gelden lijnen, kleur en vormen dus hoe mooi is het om mijn eigen foto’s te ontvangen op een kerstkaart. Misschien ben jij zelf ook wel zoiets van plan maar loop je vast op de uitvoering? Ik denk graag met je mee!  

Zomer 2021
Verhalen vertellen blijft de kern. Naar aanleiding van mijn afgelopen roadtrip vroeg Eliane mij om een blog te schrijven over mijn ervaringen (en de foto’s uiteraard) voor haar website Instagrambloggers.nl. Leuk om te weten dat het een goed lopend en lezend artikel is geworden. Daarna kreeg ik als een “cadeautje” in de schoot geworpen een perstrip naar Mons (Bergen) in Belgie. Een cultuur triënnale georganiseerde door de VVV van Mons met de nieuwste Botero tentoonstelling (kleur!), veel streetart en dans. Het programma sprak me enorm aan, omdat hier ook een verhaal vertelt moest worden van een stad zag ik mezelf dit meteen doen. Oftewel, vraag gerust of ik je kan helpen, je hoeft er niet meteen een buitenlands ritje bij te regelen hoor 🙂

Mei 2021
Op sociale media jezelf kunnen zijn is niet eenvoudig en is velen niet gegund zonder nodige filters of omwegen. Ik volgde Henrieke en haar oprechtheid al jaren online zonder fysieke ontmoeting. Ook het proces van transformatie naar man, zijn nieuwe naam Aaron en rol als MaPa (mamapapa) deelde hij openlijk en sterk. Ik vond het zo bijzonder en wilde hem graag ontmoeten en fotograferen. Aaron is nu drie jaar verder en is open en gevoelig van zichzelf en in het proces. Zijn strijd met wie hij is -en was- met het lichaam, dat soms nog bij beiden hoort, wilde ik als fotograaf vastleggen. De strijd om te leven. Het werd een intiem portret, een verhalend portret. Het is niet geforceerd, de emoties zijn puur en oprecht. Ik had kippenvel tijdens de shoot en de benauwdheid van zijn strijd heb ik tot op de dag van vandaag als ik de foto’s zie. De serie staat op zichzelf, maar is tevens nog niet klaar. Net als zijn eigen groeiproces van het zoeken naar zichzelf. Maar wie is wel klaar met groeien? En durft het leven ook nog -online- transparant te tonen… De serie is ingediend voor Dutch Photographic Portrait Talent in samenspraak met Aaron. Ik ben trots!

Maart 2021
Van mijn zakelijke portretten zijn ze vaak met een twist. Dat kan zijn een ondernemer met wat creativiteit, een communicatieadviseur met humor of de aannemer op de werkplaats. In dit geval vroeg Kade6 om portretten van haar te maken waarbij -net als bij haar werk- kleur, licht, structuur en materiaal kwam kijken. Uiteraard kozen we daarvoor een mooi plekje in de natuur want een portret in de studio vonden we te statisch. Extra trots ben ik erop dat we dit samen hebben bereikt dat we dit hebben bereikt in de achtertuin van haar ouders.

December 2020
Om de verkoop te stimuleren voor de drie museumlocaties van het Centraal Museum (zoals nijntje Museum en het Rietveld Schroderhuis) is mij gevraagd om foto’s te maken van museumwinkelproducten in cadeauverpakking. Met telkens een wisselende locatie en licht, inclusief tijdslimiet zorgt voor creativiteit. Een goede voorbereiding met briefing helpt en een moodboard ook. Om dan de opdrachtgever te verrassen en tevreden te maken is voor mij dan het cadeautje! Deze beelden zijn gebruikt voor diverse social media kanalen.

Oktober 2020
De meeste mensen kennen het wel. Overvolle online mapjes met een lading foto’s “waar je nog wat mee moet”. Omdat ik van structuur en opruimen houdt, maak ik sinds de crisis op verzoek fotoalbums met andermans foto’s, hierbij zijn mijn ogen ook leidend. Dit kan in overleg met jou dat ik het vormgeef, maar het is ook al een paar keer gebeurd dat iemand juist verrast wilt worden. Dan is het een cadeautje als het op de mat valt. Je krijgt het album vaak thuisgestuurd, omdat het een tijd is waarin we elkaar niet altijd even makkelijk kunnen bezoeken. Van Cynthia, het baasje van Mies, kreeg ik een prachtige recensie. Heb je er aan gedacht om dit met voor een speciale gelegenheid of als cadeautje voor de feestdagen te geven?

Juni 2020
Toen Museum Boijmans Van Beuningen vroeg of ze een foto van mij mochten gebruiken voor hun nieuwe Depot Magazine vond ik het erg mooi dat ook hier weer mijn fotografie linkt aan een museum. Zo had ik vorige week ook een fotoshoot op eigen museumterrein, maar daarover later meer. Wat een bijzondere architectuur is hun nieuwe gebouw en zoals je hieronder las had ik zelf de foto ook al gebruikt voor een collage. Hopelijk gaat het depot snel open en kan ik eens binnen spieken!

Februari 2020
Vaak vind ik het interessant om me onder te dompelen in kunstfestivals zoals Dutch Design Week, Fotofestivals en zo ook laatst in Rotterdam bij Haute Photographie en Art Rotterdam. Hierbij zag ik in het straatbeeld een aantal overeenkomsten met de kunst die ik jullie niet wil onthouden. De combinatie van foto’s kreeg aardig wat aandacht op social media. Zoiets als dit kan natuurlijk ook heel tof boven de bank hangen als print, als je van een beetje kleur houdt…

December 2019
Soms ontmoet je mensen op een hele bijzondere manier en blijven ze dichtbij staan. Zo heb ik ooit voor 5 onbekende vrouwen een vliegticket gekocht en zijn we op een vliegtuig gestapt naar Kopenhagen om een andere onbekende vrouw te ontmoeten. Een heel avontuur als ik er over nadenk met wat risico, maar ook heel veel gezelligheid en kracht. Zo voelde het ondernemerschap voor mij ook afgelopen jaar, vol kracht, risico en lol. Een andere ondernemer waar ik veel bewondering voor heb (met smaak en lef) is Petit Petite van Manon. Ik heb haar ooit op een hele grappige manier leren kennen en nu drinken we graag thee samen en pas ik zo af en toe op op haar liefjes. Waardevol voor allemaal. Extra bijzonder dat uitgerekend zij mijn eerste kunstwerk voor aan de muur kocht nadat mijn website live ging afgelopen jaar. Dat blijft mij ook bij.

September 2019
Zoals jullie weten is tekst soms een goede toevoeging bij een foto. Deze foto heet kosmos-mos, omdat de reflectie van de wolken in het water me doen denken aan het heelal. De jaarlijkse foto-expositie van Fotoclub Bilthoven kon dit jaar niet plaatsvinden in De Traverse van het Gemeentehuis vanwege een verbouwing. Het gebouw van de WVT in Bilthoven werd de alternatieve locatie om ons fotowerk te exposeren. In dit gebouw komt veel publiek langs voor een van de buurtactiviteiten bij WVT. Ze hebben geruime openingstijden dus loop gerust naar binnen deze maand. Dit is overigens mijn laatste expositie, ik ga stoppen bij de fotoclub. Tijd voor nieuwe stappen en plannen!

Juni 2019
Op Instagram ben ik jaaaaren geleden gekomen door naar een instameet te gaan. Nu leek het me van de zomer leuk om weer eens mee te doen. Instameet.nl had een toffe samenwerking met Fotofestival Naarden, want de 10 mooiste foto’s kregen een plek op het festival. Dat leek me een mooie kans! Je wandelde door het tweejaarlijkse fotofestival en wat je zag mocht je vastleggen. Het thema was “Dutch Masters & Marvelous Misfits”. Ik liep de prachtige kerk uit en ik zag het speeltuintje voor me. Het lachende gezicht moest ik snel fotograferen, want we gingen best in een rap tempo het stadje door. Dat nou juist de spontaanste foto uitgekozen is vind ik alleen maar leuk. Een big smile op de speeltuin, zie jij het ook? On the spot.

April 2019
Al enige jaren zorgt de Fotoclub waar ik bij zit voor foto’s in de lokale voedselbank, Voedselbank De Bilt. Er is een lange muur waar foto’s ophangen worden om de boel een beetje op te vrolijken. De foto’s zijn neutraal van onderwerp maar meestal beelden ze de seizoenen uit. De voedselbank is niet toegankelijk voor bezoek maar de werkers en klanten genieten van de wisselende items. Momenteel hebben Henny Mol en ik een paar zomerse natuurfoto’s opgehangen.

Voorjaar 2019
Na het starten van mijn onderneming kreeg ik meer zakelijke bezoeken dan ik had verwacht. Ik begin mijn draai er in te vinden en vind het juist leuk om mee te denken wat een bedrijf of ondernemer wil uitstralen. Dat is mijn achtergrond en dat kan ik blijkbaar in de fotografie ook niet zomaar uitschakelen, dus maak er gebruik van! Ton Savenije, eigenaar UX-designbureau (Design in technology) zocht een zakelijke doch persoonlijke foto die hij kon gebruiken op externe platformen zoals blogs. Leuk om met hem mee te mogen denken.

Februari 2019
Elk jaar hebben we een thema op de fotoclub waarbij dit keer het thema WILD was. Ik vond het een lastig thema, want ik ben nog geen ster in vossen of herten fotograferen. Maar wat was nou het wildste wat ik afgelopen tijd had meegemaakt. Ik hoefde niet lang na te denken. Windkracht 10 op waddeneiland Schiermonnikoog. Het was best zwaar om tegen de wind in te wandelen, twee camera’s op zak, maar wat was het tof om op pad te gaan. De expositie was ditmaal als experiment in Kunstcentrum Het Lichtruim in Bilthoven.

Juli 2018
Expositie wederom in de Traverse van het gemeentehuis. Ditmaal nam ik dierenportretten en details van bloemen mee. De dierenportretten trokken vooral de aandacht, men gaf ze een naam en bij de bloemen kreeg ik als feedback dat men ze wilde aanraken. Dat lijkt me een mooi compliment. Zeker aangezien deze amaryllis nagenoeg een half uur van de prullenbak vandaan was. Hij hing er nog maar een beetje bij, maar mijn oog spotte de mooie structuur die bijna menselijk leek te worden.

Herfst 2018
Mensen die me al wat langer volgen zien vaak meteen wanneer een foto van mij afkomstig is. Dat vind ik erg leuk om te horen. Nu ik mijn eigen bedrijf ben gestart kunnen mijn foto’s gebruikt worden als promotiemateriaal. Marieke van Hollandse Indianen wilde graag iets van mij gebruiken voor een nieuwe flyer en experimenteerde vrij met een aantal van mijn foto’s uit mijn database. Uiteindelijk koos ze voor deze tak met prachtige herfstkleuren en ik moet zeggen, hij knalt er lekker uit!

Marjolein van Alfen van DialM is een creatieve ondernemer die graag model staat voor mijn experimenten. Deze foto’s gebruikt ze als profielfoto voor diverse zakelijke doeleinden en natuurlijk ook voor op de schouw van haar lieve ouders. Hoe dan ook, een blije klant bij wie ik regelmatig over de vloer kom en met wie ik met een sterk moodboard aan kan komen (en andersom) zodat we elkaar meteen begrijpen.

September 2017
Organiseren zit me in de genen en om iets terug te doen voor de fotoclub heb ik samen met een fotomaatje de organisatie van de Kunstmarkt op me genomen. Heel gezellig vooral. Daarnaast werd het steeds leuker, want de organisatie van de Kunstmarkt had bedacht dat we een openlucht tentoonstelling met als thema Vriendschap mochten houden. Onze foto’s werden afgedrukt op grote doeken en bezoekers konden langs lopen. Voor ons was het belangrijk om nieuwe leden te werven, dus organiseerden we een natuursafari door het park en de mogelijkheid om een portret te laten maken of hulp te krijgen bij het schieten van het portret. Winwin.

Augustus 2017
Win een Weleda-wereldreis rond de wereld. Een van mijn oudste vriendinnetjes kent me goed. Zo goed, dat ze blindelings wist dat dit wat voor mij zou kunnen zijn. Spontaan deed ik mee. Wat had ik te verliezen? Fotograferen voor een goed merk, reizen in de natuur en avontuur met een verhaal! Uiteindelijk gingen de zes personen met de meeste stemmen door naar de laatste ronde. Dankzij vele stemmen van mijn netwerk, maar ook onbekenden ging ik door naar de finale. Met een videogesprek (ik was toen op dat moment op vakantie) solliciteerde ik naar de functie, ik werd het net niet. Tweede van Nederland, maar dit avontuur was voor mij ook al mooi. Al moet ik zeggen dat ik wel heel benieuwd ben wat er was gebeurd als…

Juli 2017
Een derde expositie waarbij ik meerdere foto’s heb ingeleverd. Ditmaal in Het gemeentehuis van De Bilt. Met meer zelfvertrouwen hingen mijn werken daar en nam ik bekenden mee naar de tentoonstelling om te kijken. Of men ging uit zichzelf kijken en lieten een reactie achter. Ik vond het vooral leuk dat er in de krant een foto van de wethouder stond met “mijn paddenstoelen” uit zijn schouder.

Mei 2017
Soms is er niet altijd de rust en tijd voor fotografie. Op reis met anderen die minder hebben met fotografie zorgt wel eens voor een uitdaging, zo ook deze citytrip in Madrid. We liepen de kerk uit en ik was zo aangetrokken door het magische licht in drie blauwe stralen en de herhaling in het beeld dat ik terugliep om de foto te maken. Voor magie is altijd ruimte en nooit spijt. Dit werd de tweede foto voor de tentoonstelling ‘schijn bedriegt’. Trots, want wist je dat mijn eerste foto hier tijdens een expositie boven de brandslang hing?

November 2016
Vier jaar eerder zette ik haar zusje op de foto in een heel waardevolle foto. Extra mooi te maken als de kindjes nog heel klein zijn, ze passen op de onderarm. Het vergt wel wat oefening en kracht in de onderarmen van de ouders, maar ik probeer het altijd even. Portret van moeder en dochter. Jaren later is het de beurt aan haar zusje om te mogen portretteren met vader, en om het bijzonder te maken wilde ik eigenlijk ook de arm van het zusje erbij. Nu hangen ze samen in de hal met een aluminium afdruk naar hun eigen kamertjes . Aandoenlijk toch?

Ademcoach Marieke Koesveld van Hollandse Indianen werkt in het prachtige natuurgebied Amelisweerd. Toen ze vroeg of ik foto’s van haar wilde maken, gaf ze toe dat ze vaak ongemakkelijk voor de camera is. Echter ik zag het meteen voor me Marieke in de natuur en spelen met het toeval daarvan. Je mag het best weten, soms gaat het niet geheel makkelijk. Voor Marieke gold inderdaad dat we moesten zoeken naar de rust in haar zelf, precies wat zij doet in het dagelijks leven. Ga gerust een keertje kijken bij een workshop op Tuinderij De Volle Grond, ze heeft zelfs een pipowagen als hoofdkantoor.

Emile Weesie van YininYang kwam ik tegen via het lokale krantje in mijn gemeente. Ik vind wandelen en sporten in de buitenlucht heerlijk, zo leek Qigong en TaiChi een mooi streven. In vele weersomstandigheden is dat fijn en de drempel is best laag als het in het bos om de hoek is. Ik zag hem wel eens daar en vroeg me al af wat ze deden, dus na dat krantenartikel ging ik een keer langs. Na verloop van tijd kwamen we aan de praat dat hij wel foto’s wilde voor in de media en op zijn website. De laatste moest echter mannelijker worden, daar hadden we een mooi gesprek over en ben ik mezelf ten rade gegaan of dat zo is. Ik liep daarna een dag met camera mee om het van buitenaf te volgen. Interessant en binnenkort ga ik weer een keertje mee doen!

Februari 2016
Nadat ik mijn eerste exposities had gehad ging ik met meer vertrouwen – ondanks dat niet iedereen mijn foto’s begreep – door met de seizoenen vast leggen. Nog steeds kom ik er achter dat ik dat graag fotografeer, ook bij portretten. Die combinatie is zo mooi. Op de fotoclub krijgen we een paar keer per jaar gastsprekers. Ditmaal kwam Armando Jongejan langs. Hij vertelde over documentaire fotografie en hoe je een serie/collage -wat is nou eigenlijk het verschil- samenstelt. Ik maakte een serie over het bos achter mijn huis, in diverse seizoenen met landschapsfoto’s maar ook met details. Dit zwanenstel zie ik bijna wekelijks zwemmen in het door mij benoemde ‘zwanenmeer’. Ze zijn niet altijd even aardig, maar ik zie de symboliek.

Januari 2016
Mijn allereerste expositie. Ik was lid geworden van een fotoclub in mijn nieuwe gemeente. Een jaar lang durfde ik niets te laten zien. Bang om afgewezen te worden, maar uiteindelijk stond ik erboven. Toen ik op een avond mijn eerste foto durfde te laten zien ging het steeds beter. Ik maakte mijn foto’s met mijn oog en stond er zelf achter. Namens de club worden er jaarlijks exposities verzorgd. Dus ook ik kreeg de kans op te hangen, ditmaal in Restaurant Bij de Tijd. Dat ik de eerste keer boven de brandslang tussen de garderobe en de toiletten hing vond ik hilarisch. Ik hing met een naamkaartje in een restaurant. Uiteindelijk gaat iedereen even naar het toilet. Topplek!