TARIEF

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) foto van jezelf, omdat je niet meer wegkomt met die half verknipte foto van tig jaar terug? Ik ga graag met je aan de slag met behulp van puurheid, gevoel, en humor en help je aan een rake impactvolle foto! We hebben allemaal onze onzekerheden en het kan even ongemakkelijk aanvoelen, al zeggen mijn reviews van niet. Maar door het op te bouwen ga je in fases van jouw portretfoto’s houden. Laat je dan verwonderen (in de omgeving) en wees zichtbaar! 

Het maken van een bijzonder portret, product of print is een intensieve samenwerking en proces. Er zijn altijd beelden die aanspreken. Of waarvan je droomt qua uitstraling. Ik probeer jouw comfortzone te ontdekken en alle wensen om te zetten in een echte menselijke foto. Past jouw wens niet in hokjes (extra leuke uitdaging!) dan zoeken we samen naar de beste uitwerking. Omdat ik geen standaard werk lever zijn er allerlei variaties mogelijk.

Portretfotografie
Koester jij jouw relatie, gezin of huisdier? Dan leg ik die op spontane én doordachte wijze vast. Gezinsfotografie met jouw familie, jouw huisdier of samen met jouw lief op de foto. Niets is te gek. Door met meerdere op de foto te staan, ontstaat er vanzelf een spontane chemie. Dat is zeer waardevol om vast te leggen. We zullen gaan experimenteren tijdens de fotosessie en maken een serie foto’s waar je trots op bent!

– We hebben vooraf contact, ik vind het belangrijk dat we een klik hebben voordat we aan de slag gaan. Ik vraag uitgebreid naar jouw wensenpakket, maak een overzicht die gebaseerd is op jouw wensen, onze verwachtingen en een mogelijke locatie.
– We maken samen een moodboard voor de sfeer en stijl. Ik kan eventueel starten, maar jij vult aan. Je zal zien dat dan de foto meer raakt en we checken of het beeld klopt met wat jij zoekt. Laat de intuïtie spreken.
– We kiezen samen een definitieve fotolocatie, vaak is dit buiten in de natuur of in de stad. Dat zorgt veelal voor extra ontspanning, het is vaak al spannend genoeg en je zal zien dat het heerlijk is om buiten gefotografeerd te worden. Uiteraard is het huren van een daglichtstudio ook een mogelijkheid.
– We zullen gaan spelen/experimenteren tijdens de fotosessie en maken een serie foto’s met aandacht, in het moment en in balans met onze ideeën. Naar jouw persoonlijke voorkeur, waarbij alle partijen blij zijn en plezier hebben gehad die dag.  
– Mijn selectie van de beelden stuur ik binnen drie weken toe met een watermerk, waaruit jij foto’s kiest die je aanspreken. De prijs die we afspreken is inclusief nabewerking en 1 revisieronde, hier kun je kleine correcties of voorkeur aangeven. 
– Je bent niet verplicht om nabestellingen te doen. Echter leert de ervaring dat er vaak gevraagd wordt tegen een meerprijs om extra foto’s te ontvangen.
– Het bedrag is vrij van BTW ivm de kleine ondernemersregeling. In Utrecht zijn er geen reiskosten.
– Omdat mijn inspiratie en mogelijk ook de shootlocatie in de natuur van het Utrechts Landschap plaatsvindt, maak ik na de shoot een donatie over aan het Utrechts Landschap ter compensatie.

Productfotografie
Verhalen vertellen blijft de kern. Graag werk ik samen met mensen die anders durven te denken. Wellicht wil je promotiemateriaal voor jouw product/merk of wil je een profielfoto als ondernemer. Ik werk graag in opdracht indien spontaniteit en creativiteit belangrijk blijven in het proces. In de voorbereiding zal ik vragen stellen en veelal een moodboard maken, met als doel een prachtig eindresultaat en plezierige dag voor ons beiden! In het geval van interieur- of productfotografie komt er altijd een aangepaste offerte.

Prints
De meeste foto’s die je hier op de website ziet kun je als kaart of print aan de muur bestellen. Samen beslissen we wat een mooie uitvoering is voor jou. We kunnen het beeld maken zoals jij wilt of wellicht biedt ander materiaal uitkomst. Voor slechts een paar tientjes heb je echt al een mooie afdruk aan de muur. Er is veel mogelijk, laat een reactie achter en ik help je graag zorgvuldig verder.

Proces
Mocht je de foto’s op internet, print of social media plaatsen, dan doe je dat met toestemming en/of naamsvermelding. Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij je vooraf duidelijk maakt dat dit niet gewenst is.