OVER MIJ

Hi! Ik ben Viviane. Spreekt mijn stijl van fotograferen jou aan en wil je meer weten over een print aan de muur? Of wil je graag zelf geportretteerd worden of het cadeau geven? Ik ben o.a. werkzaam in de regio’s Utrecht en Amsterdam, daarnaast reis ik met alle liefde naar jouw woonplaats toe. Neem gerust contact met me op om over de wensen en mogelijkheden of volg me op de sociale media zoals Instagram.

Dagelijks fotografeer ik (er is altijd wel iets moois te ontdekken) en daarnaast werk ik in de culturele sector, bij een museumwinkel. Mijn opleiding Creatieve Communicatie zorgt ervoor dat ik graag conceptueel en creatief denk en werk, ook tijdens het fotograferen. Het plaatje moet kloppen bij het verhaal. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd in het kunstenonderwijs. Als kind was ik omgeven met kleur, vorm en creativiteit en wilde ik graag herinneringen vastleggen. Ik had dan ook al jong mijn eigen camera. Later, op het moment dat ik even geen camera had, merkte ik dat ik het enorm miste. Hierdoor ging ik veelal -noodgedwongen- met smartphone op pad en dat opende weer, letterlijk en figuurlijk mijn ogen. Vlot kocht ik een ‘echte’ eigen camera en genoot van alle dingen (groot en klein op) de wereld en deel deze graag met anderen. Fotografie is mijn manier om het dagelijks leven vorm te geven. Graag leg ik ook jouw wereld vast!

Voor al jouw vragen, wensen en fanmail:
06-48 11 78 77 of hallo@studioonthespot.nl
KVK 73532835

P.S. Mijn speelse logo is gemaakt door Welmoet de Graaf en mijn huisstijl is gemaakt door Studio Fabienne. Zoals je zult begrijpen oefen ik nog op de perfecte selfie 🙂 dus tot die tijd zijn mijn portretfoto’s op deze site gemaakt door Wouter Grevink. Mijn website maakte ik zelf, maar mijn vraagbaak is Ivar Hoekstra.