CONTACT

Hi! Ik ben Viviane. Spreekt mijn stijl van fotograferen jou aan en wil je meer weten over een print? Of wil je graag zelf geportretteerd worden of het cadeau geven? Ik ben o.a. werkzaam in de regio’s Utrecht en Amsterdam, daarnaast reis ik met alle liefde naar jouw woonplaats toe. Ik hou van persoonlijk contact, dus neem gerust contact met me op om een vrijblijvende gesprek te maken over de wensen en mogelijkheden.

Ik maak graag grafische kleurrijke foto’s vol spontaniteit in het landschap, stad en portret. Ik fotografeer dagelijks en daarnaast werk ik in de culturele sector bij een museumwinkel. Mijn opleiding zorgt ervoor dat ik graag conceptueel en creatief denk en werk. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd in het kunstenonderwijs. Ik fotografeer graag mens, dier en natuur. In mijn collectie vind je prachtige details, bijzondere architectuur en stedelijke elementen die in het teken staan van (alledaagse) schoonheid en kunst.

Als kind was ik omgeven met kleur, vorm en creativiteit en wilde ik graag herinneringen en beelden vastleggen. Ik had dan ook al jong mijn eigen camera. Later, op het moment dat ik even geen camera had, merkte ik dat ik het enorm miste. Hierdoor ging ik veelal -noodgedwongen- met smartphone op pad en dat opende weer, letterlijk en figuurlijk mijn ogen. Ik kocht vlot een echte eigen camera en genoot van alle dingen (groot en klein op) de wereld en deel deze graag met anderen. Fotografie is mijn manier om het dagelijks leven vorm te geven.

Voor al jouw vragen, wensen en fanmail:
06-48 11 78 77 of hallo@studioonthespot.nl
KVK 73532835

P.S. Mijn speelse logo en huisstijl zijn gemaakt door Welmoet de Graaf.  Zoals je zult begrijpen oefen ik nog op de perfecte selfie 🙂 dus tot die tijd zijn de portretfoto’s van mij op deze site gemaakt door Jessica Brouwer. Mijn website maakte ik zelf, maar mijn vraagbaak was Ivar Hoekstra.